Kunstmarkt 2019

De laatste zondag in juni organiseert het Artival een Kunstmarkt in de Tinnegieter te Beuningen.

We streven ernaar om zoveel mogelijk verschillende kunstvormen te laten zien o.a. schilderijen, keramiek, edelsmeden, beeldhouwen, textiele werkvorming etc. We bieden u dus een gevarieerd aanbod van kunst. 

De kunstenaars staan zowel buiten als binnen. Er zullen ongeveer 90 deelnemers aan deze kunstmarkt deelnemen.

Er wordt niet alleen tentoongesteld maar ook verkocht. Het is de bedoeling van de kunstenaars om het publiek kennis te laten maken met hun werk.

Er worden doorlopend demonstraties gegeven op verschillende plekken van het terrein. O.a. potten draaien en raku stoken door Jos Schleedoorn, houtskool tekenen door Hein Aldenhoven, hout draaien door Jan van Hoeck, aquarellen door Marie-Jose Mol en glas in lood door Gerda Berns.

Het Artival zal door kunstenaar en kunst-ambassadeur Toon van Gelder officieel geopend worden om 11:00 uur.

Toon van Gelder is eigenaar van Atelier Toonbeelden en woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal. Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie. Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen. Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegenen bij regionale kunstenaars. In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach.De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot. www.toonbeelden.nl

Op het terras kunt u genieten van de drankjes en ‘s middags is er een muzikale opluistering van het koor History Sounds uit Groesbeek.

De opbrengst komt ten goede aan een goed doel. Jaarlijks een andere bestemming.

Wanneer: Zondag 30 juni 2019 van 11:00u tot 17:00u.

Waar: Op de parkeerplaats en binnen in het sportcomplex de Tinnegieter te Beuningen.

Entree: €2,50 inclusief één consumptie. Kinderen onder 12 jaar gratis toegang.

Adres: Leigraaf 2, 6641 DH Beuningen.

Bereikbaarheid:

Auto: Gelieve de auto te parkeren op 1 van de volgende parkeergelegenheden: Thorbeckeplein (ca 400 meter lopen) Mauritsplein (ca 500 meter lopen) of de parkeerplaats bij bioscoop van Heemstrabaan. (ca 1000 meter lopen) zie plattegrond onder voor genoemde parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer: De Tinnegieter is te bereiken met het openbaar vervoer vanaf  Station Nijmegen lijn 5, Station Wijchen lijn 565, halte Tinnegieter en vanaf Druten lijn 85 deze stopt op de van Heemstraweg.

Deelnemers: U kunt hier een lijst met deelnemende kunstenaars vinden.

Inschrijven: U kunt als kunstenaar zich aanmelden voor een kraam door u in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier.

Artival Kunstmarkt 2019 inschrijfformulier

Het Artival wordt tijdens de kunstmarkt ondersteund door Muziekvereniging Kunst en Volharding Beuningen.


Locatie sportcomplex “de Tinnegieter”

Graag verzoeken wij u te parkeren op de onderstaande parkeergelegenheden.

Wij worden gesponsord door: